IMU-Inkoon musiikki – monipuolinen kantelekauppa ja studio

Studiostamme

 

Inkoon musiikin studiossa on äänitetty vuoden 1994 kesästä lähtien. Ensimmäinen projekti oli Timo Alakotilan, Mauno Järvelän ja Hannu Ilmolahden kanssa ikuistettu Kuolemattomat kupletit. Tauoilla piti maata lattialla, kun möbleeraus oli vielä puutteellinen.

Työskentelemme nykyisin sekä täällä koulumme omissa tiloissa, meillä on kaksi (kalustettua) luokkahuonetta äänityksiin, sekä liikkuvalla laitteistolla. Tarvittaessa täällä voi yöpyäkin. Monet projektit aloitetaan muualla Suomessa, kuten esimerkiksi Haapaveden kamariorkesterin levy. Sen pohjat äänitettiin Haapavedellä suuressa urheilusalissa. Editointi, päällesoitot ja miksaus tehtiin sitten IMUn studiossa.

Päätyökaluna on kaksi tietokonepohjaista ProTools- järjestelmää, jolla voi äänittää, miksata, leikata, masteroida ja kirjoittaa CD-levyjä. Ne sopivat hyvin myös luovaan työskentelyyn. Musiikkia voi editoida samaan tapaan kuin elokuvaa: materiaalista pystyy sommittelemaan äänitysten jälkeen vaikka mitä. Myös äänikirurgiaa harrastetaan ProToolsilla. Korjaukset ja paikkaukset onnistuvat usein hämmästyttävän vaivattomasti.

Huippuluokan mikrofonit ja Genelecin monitorit ovat osoittautuneet tarpeellisiksi varsinkin akustisia soittimia äänitettäessä.

Meillä on laaja kokemus kansanmusiikkiyhtyeistä, lastenmusiikista ja kamarimusiikista. Myös muutamaa sinfoonista orkesteriäänitettä, kuoroproduktiota sekä fuusio-yhtyettä olemme olleet toteuttamassa.

Ota yhteyttä ja kysy hintojamme sekä varaustilannetta. Teemme myös kokonaisia produktioita kansineen ja monistuksineen, niin että asiakas saa valmiit levyt meiltä käteen.

Matti Kontio
0400-467974
09-2952079

 

IMUsta | Kartta sivuista | Yhteystiedot | ©2005 IMU-Inkoon musiikki